Od dzis jestem mam nadzieję szczesliwym posiadaczem PSR 1000.
Jako ze jestem zielony to zadam 3 pytania ;-)
1. Czy ma moze ktos lub wie skad sciagnac instrukcje po polsku do tej maszyny
2. Czy istnieje mozliwość zamiany FDD na USB i jesli tak to jaki koszt
3. Jak wgralem midy na dyskietke to przy niektorych pokazuje mi ze tam jest chyba tekst dolaczony ale jak odpalam to wlacza sie tylko muza a tekstu nie widze. Czy jest taka opcja aby go zobaczyc w tym sprzecie czy nie
2. Czy istnieje mozliwość zamiany FDD na USB i jesli tak to jaki koszt
Istnieje jak najbardziej, a koszt jest zależny od tego, gdzie kupisz: jeśli na allegro -ok.350-450zł, jeśli zamówisz na Ebay i sam zamontujesz przełącznik, to ok. 230zł.
_________________ YAMAHA PSR 550+USB
Jeśli Ci pomogłem, to wiesz co zrobić?
http://cgi.ebay.pl/3-5-1-...=item439f49bb63
Musisz jeszcze założyć sobie konto na PayPal, żeby móc zapłacić za przesyłkę (tylko przedpłata, ale gość solidny, kupowałem od niego już dwa razy).
Potem musisz zamontować przełącznik, żeby móc zmieniać partycje.
_________________ YAMAHA PSR 550+USB
Jeśli Ci pomogłem, to wiesz co zrobić?
3. Jak wgralem midy na dyskietke to przy niektorych pokazuje mi ze tam jest chyba tekst dolaczony ale jak odpalam to wlacza sie tylko muza a tekstu nie widze. Czy jest taka opcja aby go zobaczyc w tym sprzecie czy nie
Na głównym wyświetlaczu z lewej strony (przycisk "B" przy wyświetlacz) powinieneś mieć napisane LYRICS. Wiem, że niektóre PSR-1000 nie miały tej opcji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum